Resultaten voor hema meer hema

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hema meer hema
 
Loyaliteitsprogramma van HEMA zorgt voor online boost CustomerTalk.
2017 om 1000.: Een kleine vijf maanden na de lancering van het loyaliteitsprogramma van HEMA hebben al meer dan 2 miljoen Nederlanders een meer HEMA-klantenpas aangeschaft of gedownload. Ook zijn er inmiddels al meer dan 700.000 vouchers ingewisseld en 70.000 tompoucen door jarigen opgehaald.
Weinig opties meer over voor Hema NRC.
Weinig opties meer over voor Hema. De verkoop van de Hema leek in kannen en kruiken, maar de gesprekken zijn toch mislukt. Wat kan Hema-eigenaar Lion Capital nog doen? 6 juni 2018. Het verkopen van winkelketen Hema blijkt lastiger dan gedacht.
Recensies: HEMA AppWereld.
Het enige handige van deze app is de digitale klantenpas, deze zou ik ook in de apple wallet kunnen zetten dan heb ik de app niet meer nodig. Zonder vouchers heeft voor mij de app geen toegevoegde waarde. 2 / 5 door Molenaar Tholen Versie: 3.3.6. Ook ik kan helaas geen vouchers zien of activeren via de app.: Verder werkt t prima. 2 / 5 door Rianbx Versie: 3.3.2. I love Hema but I dont love the app.
De HEMA ging u al voor.
In onderstaand artikel leest u hoe de HEMA dit systeem inzet en daar de vruchten van plukt. HEMA: Elf procent extra online omzet sinds invoering klantenpas. In krap zes maanden tijd heeft HEMA twee miljoen leden weten te registreren voor het loyaliteitsprogramma meer HEMA.
HEMA Wikipedia.
De belangstelling viel tegen en in 2012 was er geen Suikerfeestaanbod meer in de winkels. nl Sikkel, M; Witter, M, Ik mis alleen de HEMA, Bert Bakker, Nederland, 2006. nl Breedijk, Cisca, Wie Laat Ons Omfietsen Naar De HEMA, Carrera, Nederland, 2011.
HEMA introduceert Spaarprogramma LoyaltyFacts.
9 januari 2017 was het eindelijk zover, warenhuisketen HEMA lanceerde op deze dag haar spaarprogramma Meer HEMA. Deelnemen aan het Meer HEMA programma kan zowel via een fysieke pas die voor 050, in de HEMA filialen kan worden aangeschaft, als ook online via de HEMA app.
LINDA.foundation.
De komende jaren hopen wij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doen we in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en CA waarmee ze lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering.
Centrum Vleuterweide Hema Centrum Vleuterweide.
Brecheisen Makelaars Vleuten de Meern. Chinees Restaurant Meneer Wong. Stomerij City Cleaning. De Ridder, de Zaak met Smaak. Donelli 4 Pleasure. Freling en freling. Grieks Specialiteiten Restaurant Oniro. Haarstudio De Jager. Non Stop Fashion. Panino di Pino. Parfumerie Pous Vous.
Meer dan 2 miljoen Nederlanders in bezit van een HEMA klantenpas.
Een kleine vijf maanden na de lancering van het loyaliteitsprogramma van HEMA hebben al meer dan 2 miljoen Nederlanders een meer HEMA klantenpas aangeschaft of gedownload. Ook zijn er inmiddels al meer dan 700.000 vouchers ingewisseld en 70.000 tompoucen door jarigen opgehaald.

Contacteer ons